Novi Sad
16.07.2013.
05:30 > 06:20
Turnir u odbojci na pesku "Novi Sad Masters 2013" održaće se na Štrandu od danas do 20. jula.
  • novosadjanka

    16.07.2013 05:17
    velika šteta
    Kao dugogodišnjem ljubitelju ovog Turnira veoma mi je žao da ove godine ne njemu ne učestvuje naš najbolji par Basta-Tešić, Basta zbog povrede ramena, a Tešić zato što mu je od strane Predsednika(koji jedini zna razlog)onemogućeno...to je Srbija, sve što vredi, što je uspešno treba uništiti, umesto sačuvati i nagraditi...nadam se da će ovaj kvalitetan, uspešan i najbolje rangirani par nastupiti sledeće godine, makar i pod zastavom neke druge države, koja će maksimalno ulagati u njih i nagraditi njihov trud...svaka čast ostalim parovima, ali još nisu dostigli, a kamoli prestigli velike uspehe u zemlji i inostranstvu para Stefan Basta-Igor Tešić...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna